Navijači Borca iz naselja Borik slave rođendan

'Vatreno' je sinoć bilo u Banjaluci

Midhat Šljivak

Navijači banjalučkog Borca iz naselja Borik proslavili su svoj 15. rođendan.

Tako je sinoć u ovom banjalučkom naselju bilo veoma vatreno. Priređen je veliki vatromet sa zgrada u Boriku i na taj način je proslavljen veliki jubilej.

Navijači Borca itekako mogu biti zadovoljni nastupom svog tima u ovoj sezoni.

Banjalučki tim će do kraja sezone imati šansu da osvoji dva trofeja i to u direktnoj borbi protiv aktuelnog prvaka FK Sarajevo.

Borac i Sarajevo će odlučiti pobjednika Kupa Bosne i Hercegovine, te će uz Velež voditi bitku za šampionsku titulu u prvenstvu.

Trenutno je Borac na drugom mjestu Premijer lige BiH. Banjalučki tim je osvojio je 54 boda i ima dva boda manje od vodećeg Sarajeva.

Do kraja sezone ovaj tim ima poprilično težak raspored. Ovog vikenda im dolazi Krupa, a zatim slijedi serija zaista teških utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon Krupe u Banja Luku stiže Zrinjski, a zatim slijede utakmice protiv Željezničara, Tuzla Cityja i Slobode.

Pogledajte kako je izgledao vatromet.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.