Navijači Zrinjskog

Ultrasi nezadovoljni rezultatima 'upali' na stadion

Midhat Šljivak

Zrinjski je večeras u Mostaru remizirao protiv gradskog rivala Veleža rezultatom 1:1.

Plemići su tako propustili dobru šansu da se izjednače na tabeli sa gradskim rivalom, a pali su na peto mjesto tabele i nisu u pozicijama koje vode u Evropu.

Nakon utakmice protiv Veleža na stadionu Bijeli Brijeg pojavili su se vatreni navijači Zrinjskog Ultrasi i upali su na stadion.

Izrevoltirani su navijači mostarskog kluba slabim rezultatima tima u posljednje vrijeme i odlučili su da 'porazgovaraju' sa fudbalerima.

Zrinjski je vezao tri utakmice bez pobjede. Osvojili su samo dva boda od mogućih devet i smanjili su šanse da se nađu u Evropi.

Navijači su itekako ljuti zbog svega i odlučili su da na svoj način igračima pokažu svo nezadovoljstvo.

Do kraja sezone Plemići imaju jako težak raspored. U utorak je već novi derbi u Banjaluci protiv Borca, a zatim slijede domaće utakmice protiv Krupe i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U posljednjem 33. kolu Plemići će na gostovanje na utakmicu protiv Tuzla Cityja.

Pogledajte trenutak u kojem su Ultrasi upali na stadion.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.