Jakirović u nevjerici zbog promašaja svog tima

Trener HŠK Zrinjski

Jakirović u nevjerici zbog promašaja svog tima

M. Šljivak

Zrinjski i Velež remizirali su večeras u gradskom derbiju rezultatom 1:1.

U jako uzbudljivoj utakmici bodovi su na kraju podijeljeni, a ovaj rezultat ne može zadovoljiti trenera domaćeg tima Sergeja Jakirovića.

On je očekivao trijumf, a nakon večerašnjeg remija njegov tim je korak dalje od plasmana u Evropu.

Trener Plemića ističe kako je igrom veoma zadovoljan, ali da ne može da vjeruje da njegov tim nema sreće.

"Igrom sam jako zadovoljan, ali ne rezultatom. Nevjerovatno je da lopta tri puta šeta po liniji. Zujalo je pored njihovog gola, promašili smo prazan gol u 92. minuti. Ne mogu da vjerujem da nismo nagrađeni za trud", rekao je Jakirović za Arenu.

Zrinjski u utorak igra novi derbi. Putuju Borcu u Banja Luku, a potom im slijede dvije domaće utakmice protiv Krupe i Željezničara.

U posljednjem kolu tim Sergeja Jakirovića gostovat će na Tušnju kod Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plemići su trenutno na petom mjestu sa 50 osvojenih bodova. Ispred njih je pored Sarajeva, Borca i Veleža još i ekipa Širokog Bijega.

Do kraja nam slijedi zaista interesantna broba za izlazak u Evropu i vidjet ćemo ko će na kraju igrati Konferencijsku ligu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Odlicno Zrinjski izgubi u B.L Evropa PAPA koljite se medzusobno.SARAJEVO ŠAMPION
4 2
Ekspert
Danas je bilo odlično. Šteta.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi