Utakmica 30. kola

Karačić i Musemić otkrili sastave za meč na Pecari

Endin Čaušević

Široki Brijeg i Tuzla City danas igraju na Pecari utakmicu 30. kola Premijer lige BiH.

Široki Brijeg meč protiv Tuzla Cityja dočekuje nakon pobjede na Grbavici protiv Željezničara, dok su gosti u prethodnom kolu na Tušnju remizirali protiv Sarajeva.

Jasno je da nas danas očekuje itekako zanimljiva utakmica ekipa koje se bore za mjesta koja vode u Evropu naredne sezone.

Široki je u nešto boljoj poziciji jer se nalaze na četvrtom mjestu sa 51 bodom, dok je Tuzla City šesti sa pet bodova manje.

Utakmica na Pecari igra se od 18 sati i sigurno je da nas očekuje dosta uzbuđenja, a Toni Karačić i Husref Musemić su već otkrili početne sastave.

Široki Brijeg: Miškić, Čuljak, Raguž, Stanić, Vukoja, Zachara, S. Jurić, Begić, M. Jurić, Musa, Ikić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City: Fejzić, Barišić, Crnkić, Karjašević, Badji, Mišić, Doffo, Lučić, Morris, Đerić, Mešinović.

Ovi timovi već su se sastajali u dva navrata ove sezone u okviru Premijer lige. Prvi meč na Pecari dobio je Široki sa 1:0, dok je na Tušnju rezultat bio 1:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.