Foto - EPA

Nizozemac nakon Celte

Koeman govorio o svom i Messijevom odlasku iz Barcelone

Midhat Šljivak

Barcelona je porazom od Celte na Camp Nouu (1:2) ostala bez šanse za titulu prvaka Španije.

Ronald Koeman i ekipa su priredili još jedno razočarenje svojim navijačima i ovo bi lako za mnoge od njih mogla biti posljednja utakmica na Camp Nou.

Nakon utakmice nizozemski stručnjak je govorio o svojoj budućnosti, te budućnosti Lionela Messija u klubu.

"Moja budućnost u klubu? To nije pitanje za mene", kratko je rekao Koeman, a zatim je o Messiju rekao:

"Nadam se da ovo nije njegova posljednja utakmica u klubu. Danas je pokazao efektivnost, ali ne može sam. Da bismo pobjeđivali i drugi moraju zabijati", istakao je Koeman.

Nizozemac bi nakon jako slabe sezone mogao otići sa klupe, a vidjet ćemo hoće li ga rukovodstvo kluba na kraju sezone i otpustiti.

Barcelona je trenutno trećeplasirani tim La Lige sa 76 bodova i do kraja sezne bi mogla izgubiti i ovu poziciju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Katalonci u posljednjem 38. kolu igraju na gostovanju kod Eibara, koji je već ispao, a treću poziciju im ugrožava Sevilla.

Tim iz Andaluzije u posljednjem kolu dočekuje ekipu Alavesa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.