Pjanić nakon skoro tri mjeseca zaigrao u La Ligi u meču koji bi sve mogao da promijeni za njega!

Koeman pred otkazom?

Pjanić nakon skoro tri mjeseca zaigrao u La Ligi u meču koji bi sve mogao da promijeni za njega!

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras su ponovo razočarali svoje navijače i ostali bez šansi da postanu prvaci Španije.

Do prije nekoliko sedmica Barcelona je bila u odličnoj situaciji u borbi za prvaka Španije i imali su sve u svojim rukama, ali su potom to upropastili na zaista očajan način.

Katalonci su prvo izgubili od Granade na svom terenu, a zatim su remizirali protiv Atletico Madrida i Levantea.

Međutim, pred večerašnji meč protiv Celte i dalje su bili u igri, ali sada je jasno da od toga više nema ništa i da Katalonci moraju čekati narednu sezonu kako bi došli do titule

Barcelona je večeras poražena na svom terenu od Celte sa 2:1 što je novi šok za Ronalda Koemana koji je sve bliže tome da dobije otkaz nakon samo jedne sezone u Barci.

Domaći su poveli golom Messija, ali Celta je do kraja meča došla do potpunog preokreta golovima Santija Mine.

Oglasi

Koeman je u samom finišu utakmice čak dao šansu i Miralemu Pjaniću, ali za desetak minuta na terenu bh. veznjak nije uspio da uradi ništa specijalno.

Međutim, zanimljivo je da je ovo Pjanićev prvi nastup u La Ligi nakon skoro tri mjeseca. Posljednji put igrao je još 24. februara protiv Elchea, a zatim se Koeman ponašao kao da on ne postoji.

Navijači Barcelone su bijesni zbog novog kiksa ovog kluba i nadaju se da će Joan Laporta uručiti otkaz Koemanu i dovesti nekog novog trenera.

S Barcom se najviše povezuje Xavi i sada zaista ne bi bilo iznenađenje ukoliko se Laporta odluči da ga vrati u klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

To će sigurno promijeniti i situaciju Miralema Pjanića kojeg je Koeman otpisao bez da mu je dao ozbiljnu šansu da se dokaže. Ukoliko Koeman ostane onda Pjanić sigurno odlazi, ali ako Barca promijeni trenera to sigurno mijenja status našeg reprezentativca.

Pjanić je ove sezone u dresu Barcelone odigrao ukupno 29 utakmice, ali je u većinu njih ulazio s klupe.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sadko
Jest mi godra, dao bog da jos sutra Koeman fasuje otkaz, djubre ono holandskog zuto
21 0
YouTalkinToMe
Treba i koemana a i pjanica nogirati. Niti jedan nije nista pokazao.
3 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi