Velšaninu nogomet dosadio

Bale već sada završava karijeru?

Edmir Škorić

Velšk reprezentativac Gareth Bale spreman je okončati nogometnu karijeru.

Bale bi po ugovoru trebao da se vrati u Real Madrid, nakon posudbe u Tottenhamu, gdje je igrao i spremao se za EURO. Bale se poprilično ćuvao, izbjegavao sve mečeve, imao poseban režim treniranja i igranja, držao se specijalne dijete...

On ipak nema namjeru da ostane u Tottenhamu, pa se vraća u Madrid. Ako Zidane ode, a velike su šanse da se to desi,Bale bi mogao izboriti svoje mjestu u početnom sastavu, no prema pisanju AS-a, on ima jedan nevjerovatan plan.

Bale bi uzeo odštetu od Reala za posljednju godinu ugovora i potom napustio nogomet. Velšanin je odavno izgubio interes za nogomet, a stastveno ga igra tek u dresu velške reprezentacije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

33-godišnjak želi da bude uz porodicu, ionako je zaradio ogroman novac, a najviše uživa dok igra golf.

Bivši ofanzivac Tottenhama je ove sezone odigrao ukupno 33 meča i postigao je 14 golova uz tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.