Tuzla City gostuje u Banjoj Luci

Musemić: Vidim, Borac je već to riješio u svoju korist, potrudit ćemo se da tako ne bude

Adnan Beganović

U okviru 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Banjoj Luci će snage odmjeriti domaći Borac i Tuzla City.

Ovaj duel biće odigran na Gradskom stadionu uz prisustvo publike s obzirom da je Fudbalski savez BiH danas donio odluku o povratku publike na stadione koji se nalaze u mjestima gdje su krizni štabovi popustili epidemiološke mjere i dozvolili povratak na tribine.

Domaći tim bi eventualnom pobjedom osigurao naslov prvaka, no neće izabranicima Marka Maksimovića biti lako. Husref Musemić je iskusan stručnjak koji dobro vodi svoju ekipu i sigurno će pokušati pokvariti slavlje domaćinu.

Istekao je Musemić u najavi susreta da se maksimalno pripremaju za gostovanje na Gradskom stadionu.

"Maksimalno se pripremamo za jednu kvalitetnu utakmicu. Po nekim najavama, Borac je to već riješio u svoju korist, a mi ćemo se potruditi da to ne bude tako", rekao je šef stručnog štaba Tuzla Cityja, Husref Musemić.

Isksusni stručnjak govorio je i o igračkom kadru kojeg ima na raspolaganju u ovom meču.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče igračkog kadra, nemamo puno problema. Nemamo povrijeđeih igrača, a osim suspendovanog Brkića svi su nam igrači na raspolaganju", zaključio je Musemić.

Podsjetimo, u prvom susretu ova dva protivnika odigranom u Banjoj Luci slavio je Borac 2:0, dok je Tuzla istim rezultatom slavila u Tuzli.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.