18

Komentari (18)

zvjezdan10
kad borac nešto najavljuje to će tako i da bude jer je sve organizovano unaprijed ,vi gol oni vam ga ponište,vi drugi gol oni dobiju penal,vi treći gol oni vama crveni i još jedan penal,to se zove organizacija
emanuelmacron
moj husrefe i ti itaj rahiticni tim niste nizasta, samo da si napravio jos tri pobjede sad bi se i ti borio za prvo,jado jadni izgubices minimalno 3 razlike.A onda ces pricat kao i obicno kako niste iskoristili svoje sanse.A vi sarajlije na pogresnog konja tipujete .
Husrefbeg22
Husrefe pokupio si pare u sarajevu, uzeo bod koji ti je nepotreban a sada ces izgubiti u banja luci i dobiti bonus. Upitaj se sta ti je sarajevo dalo a sta si ti sarajevu oduzeo titula.
Harcos
Husrefe pobjedi nassss! Imaš odličnu ekipu. Možda se i Olimpik/c predomisli ali sve to neće biti dovoljno da Njanje budu prvaci jer neće Radnik dolazi sa dva autobusa. Žao mi vas kako ste jadni i primitivni. Mislili ste od PL napraviti ligu po ugledu na komšije i susjede sa jednim klubom koji će vječno biti šampion. Propao pokušaj! Isplatite plate igračima kvartal davno zaključen. Objavite finansijski izvješta. Plakaćete uskoro kad saznate gdje ste.Smijali ste se kada je bio savez bio u rukama Bošnjaka i kada je Čelik izbacio Borac preko falsifikovanih uplatnica a bio je tri mjesta ispod. Pravilnik tad bio odličan! Patite i crknite od muke ****ari sad znate kako je nama bilo... Što se tad niste zalagali za napredak lige. Suđenje je u kontinuitetu loše. Ovi vaši pritisci jufkari pred svako kolo je samo dokaz vaše nemoći! Raspadate se i svjesni ste toga. Da vidimo hoće li sad priskočiti Optima da vam da za jogurt. Gotovi ste gmazovi. Možete samo cviliti. Isti pravilnik kada je Borac po njemu ispadao i sada kada je šampion. Vidimo se u kupu i pokažite tu svoju moć!
ratip irats
Idi se liječi!!!
Adohordas
kurjak
Biće gusto biće 0:2.
velez mo
Husrefe nebudi djete,nebi i Real dobio kad Grbic sudi
ratip irats
Moj Husrfe, cemu se nadas? grbic sudija? Slucajno!?
starigrad
Hajde Husrefe ne peri se što si uz pomoć sudije otkinuo dva tada najbitnija boda Sarajevu. To je prelomilo ovo korumpirano prvenstvo
damir83
O Allahu, mi smo krivi igramo ko *****. Zasluzeno nećemo biti prvaci i u euro utakmicama nećemo boda uzeti sa ovom ekipom !
atko70
Na ovom tkz. slavlju ce se samo pišati po drzavi i svemu sto karakterise istu a o uvredama na racun sarajevskih klubova Sarajeva i Želje, da ne govorimo.. Itd itd sa poznatom ikonografijom..
Alpasinacxx
Uzmi ih Husrefe, pa premirati slobodu, sve što se uzme za titulu Tuzlacima podijeliti, samo da se stane u kraj genocidašima.
starmac
Dobijte i HUSREFE i za života ću ti biti dužnik.Cigani m...ku im j....m.
Ajax11
Husrefe, sjeti se samo da su ligu prekinuli jer je Borac bio 4. a vi knap iz njih…to vam motiv treba biti, plus vec ovo lazirano slavlje pred publikom!
Chico
Zato je tu Zoran Grbic, u slucaju da bude bilo kakvih poteskoca na terenu. Penal u 78. minuti i khaj phice.
BHFHZ
Sve ce biti jasno posle utakmice .ako bude fer sudzenje garantujem da nece slaviti u banja luci nista oni nisu bolji od tuzle i protiv zelje cist penal za zelju nije sviro al sto ti reve brate . Zoran je tu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.