Foto - Twitter

Ko će do titule u Španiji?

Navijači Atletico Madrida okupirali Valladolid: Sprema se veliko slavlje

Midhat Šljivak

Atletico Madrid danas će imati priliku da osvoji naslov prvaka Španije u posljednjem kolu La Lige.

Jorgandžije gostuju ekipi Valladolida kojoj je neophodna pobjeda za ostanak u La Ligi, pa će ovaj meč sasvim sigurno biti veoma težak za vodeći tim prvenstva.

Navijači Atletica okupirali su Valladolid. Ogroman broj ih je stigao u ovaj grad i svi su spremni za slavlje i osvjanje titule prvaka.

Međutim, njihov tim mora pobijediti danas. To im je najsigurnija opcija za titulu, a do nje mogu doći i ako Real Madrid ostane bez pobjede protiv Villarreala.

Kraljevi na svom terenu dočekuju Žutu podmornicu. Imaju dva boda manje od Atletica i bolji međusobni omjer, pa će nestrpljivo čekati vijesti iz Valladolida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Atletico je posljednju titulu prvaka Španije osvojio 2014. godine. To im je bila jubilarna 10. i danas imaju ogromnu šansu da prekinu post.

Sigurno će biti veoma uzdbudljivo na terenima u Španiji i nema dileme da će se Valldolid žestoko boriti za ostanak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.