Svi su ludi za dresom Francuske zbog Benzeme: Prodaja dostigla nestvarne visine
Foto - EPA

Prodaja porasla za 2400 posto

Svi su ludi za dresom Francuske zbog Benzeme: Prodaja dostigla nestvarne visine

M. Šljivak

Karim Benzema se nakon šest godina vraća u reprezentaciju Francuske.

Selektor Trikolora Didier Deschamps vratio je sjajnog napadača Real Madrida u nacionalni tim pred Evropsko prvenstvo i ovim potezom je oduševio francusku javnost.

Benzema će tako ponovo obući francuski dres. Danas su objavljeni i brojevi koje će igrači nositi na Euru, a Benzema je umjesto 'desetke' koju je nosio ranije, dobio dres sa brojem 19.

Međutim, Benzemin povratak u reprezentaciju doveo je do nevjerovatnog povećanja prodaje dresa Francuske.

Marca tvrdi da je prodaja dresa od objave povratka Benzeme porasla za čak 2.400 posto, što je zaista nestvarno.

Benzema je za reprezentaciju odigrao ukupno 81 utakmicu i zabio je 27 golova, a posljednji meč je odradio 2015. godine.

Francuzi se na predstojećem Euru nalaze u grupi F sa selekcijama Portugala, Mađarske i Njemačke, a susrete će igrati u Budimpešti i Minhenu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1620389791
Ovdje nema Mbappea.
8 0
Handofsibir
Dati otprilike 70e za dres je isto kao sto mi dajemo 10KM za neku majicu. Ovo je kombinacija istovremeno navijaca Reala i Francuske. Pogodio se tajming popularnosti i ponovnog igranja za reprezentaciju nakon duzeg perioda
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti