Foto - EPA

Trener Barce nakon Eibara

Koeman smatra da trenutni igrači Barcelone nisu dostojni dresa ovog kluba

Midhat Šljivak

Barcelona je sezonu okončala pobjedom na gostovanju kod Eibara rezultatom 1:0.

Jedini gol na ovom meču postigao je Antoine Griezmann u finišu utakmice, a nakon meča medijima se obratio trener katalonskog kluba Ronald Koeman.

Naravno, novinare je najviše interesovala njegova budućnost na klupi Barcelone, a Nizozemac smatra da ovo nije bio njegov posljednji meč u timu.

"Ne mislim da je ovo posljednji meč u Barceloni. Imam ugovor, miran sam, a ako žele nešto mijenjati, moraju pričati sa mnom", rekao je Koeman.

Trener Barcelone smatra da ova ekipa nije ono što Barceloni treba.

"Ova ekipa nije nivo kojeg želimo u Barceloni i to je sasvim jasno. To svi u klubu znaju. Ovom timu trebaju pojačanja", istakao je Koeman i dodao je:

"Ova sezona nije bila baš najbolja, ali nije ni loša. Nije se mogla očekivati dupla kruna od kluba koji je u procesu tranzicije", rekao je trener Barcelone.

Koeman je čestitao titulu igračima Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Čestitam im na odličnoj sezoni. Najduže su bili na vrhu i odradili su jako dobru sezonu".

Barcelona sezonu završava sa trofejom Kupa Kralja, a vidjet ćemo na šta će ličiti ovaj tim početkom naredne sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.