Luis Suarez sjeo na teren i zaplakao: Barcelona me nije cijenila!
Foto - Screenshot

Urugvajski napadač donio titulu Atleticu

Luis Suarez sjeo na teren i zaplakao: Barcelona me nije cijenila!

M. Šljivak

Luis Suarez odveo je Atletico Madrid do titule prvaka Španije.

Fenomenalni Urugvajac je zabio pobjednički gol na gostovanju kod Valladolida u posljednjem kolu La Lige (2:1) i taj gol je na kraju Jorgandžijama osigurao naslov prvaka.

Suarez je pred početak ove sezone doslovno otjeran iz Barcelone. Ronald Koeman mu je poručio da ne računa više na njega, a Suarez je otišao u Atletico.

Na kraju se njegov potpis za madridski tim ispostavio kao ključan, a nakon osvajanja titule Suarez je zaplakao i poručio je da ga Barcelona nije cijenila.

"Barcelona me nije cijenila. Atletico mi je otvorio svoja vrata i uvijek ću im biti zahvalan što su vjerovali u mene", poručio je u suzama urugvajski napadač i dodao je:

[twitter]https://twitter.com/LaLiga/status/1396167924520456196[/twitter]

"Znam da će Messi biti sretan zbog mene. Poželio mi je sreću prije nekoliko dana", istakao je Luis.

Sjajni urguvajski napadač je ove sezone u La Ligi odigrao 32 utakmice i ostvario je učinak od 21 gola i tri asistencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Taj njegov 21 gol donio je Jorgandžijama ukupno 21 bod ove sezone i on je sasvim sigurno među najzaslužnijim za naslov prvaka.

Ovo je Atleticu ukupno 11 trofej prvaka u historiji, prvi nakon sedam godina.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

"SUAREZ, SUAREZ, zubi su ti u offside-u!!"
3 23
Mehinaldo
Covjek je smece vrhunski igrac navijac sam reala ali je zasluzio titulu svaka cast majstore ne volim te vidjeti ali si u zadnjih deset godina medju tri igraca
20 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi