Je li Miralem Pjanić odigrao svoje posljednje minute u dresu Barcelone?
Foto - EPA

Odigrao 15-ak minuta protiv Eibara

Je li Miralem Pjanić odigrao svoje posljednje minute u dresu Barcelone?

M. Šljivak

Ekipa Barcelone sezonu u La Ligi završila je pobjedom na gostovanju kod Eibara od 0:1. 

Tim kojeg predvodi Ronald Koeman uspio je sezonu okončati pobjedom protiv već prežaljenog protivnika, a gol za pobjedu postigao je Antoine Griezmann u finišu utakmice.

Koeman je za ovaj meč malo izmiješao karte u ekipi. Počeo je meč u sastavu: Neto, Dest, Araujo, Mingueza, Firpo, De Jong, Busquets, Moriba, Dembele, Trincao, Girezmann.

Na otvaranju drugog poluvremena šansu su dobili Braithwaite, Alba, Umtiti i Puig, a posljednja izmjena bio je Miralem Pjanić.

Ušao je bh. veznjak umjesto Frenkieja de Jonga i postoji velika mogućnost da je odigrao svoj posljednji meč u dresu Barcelone.

Pjanić je na dugačkoj listi igrača koje katalonski klub želi prodati ovog ljeta. To će mu biti saopšteno u narednoj sedmici, a pored njega iste vijesti će saopštiti Martinu Braithwaiteu, Franciscu Trincao, Clementu Lengletu, Samuelu Umtitiju i još nekolicini igrača.

Pjanić je ove sezone nastupio u 30 utakmica. Većinom je šansu za igru dobijao sa klupe i odigrao je nešto manje od 1300 minuta u sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. fudbaler se povezuje sa brojnim timovima. Posljednih dana aktuelna je priča o prelasku u Chelsea i PSG, a ranije se povezivao sa Interom, Juventusom i Manchester Cityjem.

Treba svakako istaći da će toko naredne sedmice biti obavljen razgovor i sa trenerom Ronaldom Koemanom i nakon toga će biti određena njegova sudbina u klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BigBabo
Kao igrac Pjanic je ziva taraba.
1 6
BigBosnianBoss
Boli me ona stvar,zamarate sa njim više
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi