Reakcije nakon remija na Tušnju

Maksimović najavio Ligu prvaka i sjajna pojačanja

Haris Zilić

U posljednjem kolu Premijer lige BiH, novi prvak FK Borac remizirao je sa SLobodom u Tuzli rezultatom 0:0.

Nakon meča komentar je dao trener gostujuće ekipe Marko Maksimović.

"Jedna utakmica za kraj. Došli smo ovdje u izmjenjenom sastavu. Nismo izgubili i imamo razloga da budemo zaodovljni, pogotovo na sve što smo uradili. Imamo desetak dana da se odmorimo, pojačamo i da se pripremimo za ono što nas čeka. Liga prvaka nakon dugo vremena u Banja Luci. Cilj je da sačuvamo igrački kadar i dovedemo još pet sjajnih pojačanja i da idemo prema visokim ciljevima i naredne sezone", rekao je Maksimović.

Pomoćni trener Slobode, Adnan Jahić je također dao komentar.

"Čestitam akterima oba tima na trudu i zalaganju. Što se tiče bodova nije trebalo ni nama ni njima. Mislim da je ovo realan rezultat. Još jednom čestitam ekipama", bile su riječi Jahića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.