Tri potpisa u Banjoj Luci!

Uskoro i prva pojačanja

Tri potpisa u Banjoj Luci!

S. Mlaćo
Borac je osvojio naslov prvaka naše zemlje, a za ovaj uspjeh novim ugovorom je nagrađen šef struke Marko Maksimović.

U Banjoj Luci su već krenuli sa sklapanjem igračkog kadra, a nove ugovore su potpisali Aleksandar Subić, Dejan Meleg i David Čavić.

Subić je produžio ugovor na još dvije godine, Meleg na još godinu, a Čavić na tri godine.

“Nakon produžetka saradnje sa šefom stručnog štaba našeg kluba, danas smo nastavili sa radom na očuvanju tima. Trojac Subić, Meleg Čavić su igrači na koje ozbiljno računamo. David Čavić je budućnost kluba i neko ko je već dvije godine uz prvi tim. Očekujemo od njega da u narednom periodu nastavi predano da radi i da napreduje. Meleg i Subić su neizostavni dio startne postave i siguran sam da će i naredne sezone biti još bolji. Obojica su odlični igrači i mislim da su njihovi ostanci velika pojačanja za narednu sezonu“, istakao je Bogoljub Zeljković, član uprave Borca.

U narednim danima treba očekivati još sličnih poslova, ali i prva pojačanja u pripremi ekipe za kvalifikacije za Ligu šampiona, odnosno za novu sezonu.

“Ostalo je još nekoliko igrača kojima ističu ugovori kroz mjesec dana i naša zelja je da svi ostanu na Gradskom stadionu i naredne sezone. Klub će napustiti Boban Georgiev kojem želimo mnogo sreće u nastavku karijere. Što se novih imena tiče, radimo intenzivno na dovođenju pojačanja, i sredinom sljedeće sedmice ćemo imati novo ime u rosteru jer je sve dogovoreno i ostalo je samo da igrač prođe neophodne testove kako bi potpisao ugovor sa našim klubom“, otkrio je Zeljković.

Borac sutra gostuje Slobodi.

Maksimović produžio jučer

"Sigurno da je veliko zadovoljstvo što je došlo do početka saradnje i što poslije osvojene titule svi zajedno idemo da pokušamo da odbranimo titulu iduće godine. Drago mi je zbog toga što mi je uprava ukazala povjerenje da nastavim. Nadam se da ćemo idućeg ljeta imati razloga da se radujemo i da ćemo odbraniti ovu titulu koja je došla iznenada, ali koja je plod velikog i mukotrpnog rada", rekao je Marko Maksimović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potpisu ugovora prisustvovali su direktor Borca Dejan Lukendić i član upravnog odbora Bogoljub Zeljković.

"Na veliko zadovoljstvo svih nas, danas je ugovor sa našim trenerom, Markom Maksimovićem, produžen! Prije svega, želimo da mu se zahvalimo na sjajnoj sezoni, kao i trudu i naporu koji je ulagao mjesecima. Na početku drugog dijela sezone, kada smo bili u velikom zaostatku, nismo mogli ni sanjati da će šampionski trofej pripasti našem Klubu, ali zahvaljujući velikom zalaganju svih u klubu, donijeli smo ga u grad nakon 10 godina. Zahvaljujemo se i Banjalučanima, što su vjerovali u nas i pružili podršku koja nam je bila neophodna. Narednih dana javnost će dobiti još dobrih vijesti, jer neki od igrača će zasluženo produžiti svoje ugovore, a svakako intezivno radimo na pojačanjima. Jedini cilj za sljedeću sezonu jeste da titula ostane u Klubu i gradu, kao i što bolji rezultati u Evropskim takmičenjima", poručio je Bogoljub Zeljković.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Hocetel objavit sa kojim sudijama ste produzili ugovor ? Jel i Bogoljub rodni clan kartela dodik il vanjski saradnik ? Meksikanci su imali El Chapa a mi imamo El Hijo de Puta y Cerdos Hijos de Puta. Kao i uvijek mi smo dobili gore.. crnjak pravi..
7 3
magistar
Borac će biti baš moćan za BiH prilike. Sačuvaće cijeli tim, i dovesti za Evropu još dobrih igrača
4 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi