Marko Maksimović nagrađen novim ugovorom
Foto: FK Borac

Ima potpuno povjerenje uprave Banjalučana

Marko Maksimović nagrađen novim ugovorom · Zvanično

E. Škorić

Banjalučki Borac osvojio je titulu, a u posljednjoj utakmici sezone gostovat će u Tuzli u nedjelju kod ekipe Slobode.

Pobjeda nad Tuzla Cityjem u prošlom kolu bila je Borcu dovoljna da osigura novu titulu. Umorni tim Banjalučana ima da odradi još gostovanje Slobodi, koje dolazi nekoliko dana nakon izgubljenog finala Kupa od Sarajeva.

Taj poraz nije poremetio slavljeničku atmosferu u Banjaluci, a FK Borac je objavio da će Maksimović i naredne sezone voditi ekipu. Danas je u prostorijama kluba produžio ugovor i tako je nagrađen za dobru sezonu Borca.

On je krajem 2020. godine imenovan za novog trenera Borca i to se ispostavilo pravim potezom uprave Banjalučana. On je sa mjesta trenera juniora prekomandovan u prvi tim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je radio kao sportski dirketor Borca, a svojevremeno je kao igrač nosio dres ovog kluba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ajax11
Haha,pa kako da ovako odlican trener koji nadoknadi „sasvim zasluzeno „ 13 bodova nema punuda iz Bundeslige ili Serie A ?
7 6
starmac
Poslije igranja u EVROPI kad prime porciju,u prvom kolu PREMIER LIGE mu je otkaz ko fišek.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi