Dogovoren rastanak

Cheshmedjiev napustio FK Velež

E. Škorić

Konstantin Cheshmedjiev i Fudbalski klub Velež postigli su dogovor o prekidu saradnje.

Cheshmedjiev (rođen 29.01.1996. u Skopju, Sj. Makedonija) u Rođene je došao pred početak sezone koja je upravo završila. U prošloj sezoni odigrao je 16 utakmica na poziciji odbrambenog igrača.

Nakon što je Velež izborio Evropu, dan kasnije stigla je vijets o raskidu saradnje sa Makedoncem koji će, saznajemo, karijeru nastaviti u makedonskom Škupiju.

Osim njega, Velež je dansa raskinuo saradnju isa Seidom Behramom. U sezoni 2018./19. bio je jedan od najznačajnijih nogometaša u sastavu Ibre Rahimića koji je izborio povratak u Premijer ligu.

Gdje će ovaj vezni nogometaš nastaviti svoju karijeru još uvijek nije poznato no SportSport.ba saznaje kako ponuda za ovog mladog igrača ne nedostaje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.