Seid Behram napušta FK Velež

Veznjak i Rođeni se razilaze

Seid Behram napušta FK Velež

H. Zilić

Samo dan nakon historijskog plasmana u europska natjecanja, nakon čak 33 godine čekanja, u FK Velež ne sjede skrštenih ruku. 

Rođeni su danas počeli sa sklapanjem igračkog kadra za narednu sezonu, a prvi koji je napustio tim Rođenih je 22-godišnji vezni nogometaš Seid Behram.

Behram je u proteklim sezonama imao mnogo pehova s ozljedama, no može ga radovati činjenica da se uspio oporaviti nakon jedne od najgorih sportskih ozljeda, puknuća prednjeg križnog ligamenta.

Također, ovaj nogometaš je u pretposljednjem kolu Premijer lige kada je Velež slavio protiv Slobode svojim pogotkom ovjerio pobjedu koja je Rođenim širom odškrinula vrata europskog natjecanja.

U sezoni 2018./19. bio je jedan od najznačajnijih nogometaša u sastavu Ibre Rahimića koji je izborio povratak u Premijer ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo, u mlađim uzrasnim kategorijama Behram je nastupao za engleske klubove Everton i Reading, dok je bio i članom novog francuskog prvaka Lillea.

Gdje će ovaj vezni nogometaš nastaviti svoju karijeru još uvijek nije poznato no SportSport.ba saznaje kako ponuda za ovog mladog igrača ne nedostaje.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
Sretno Seide
11 0
Dena33
Sretno Seide !!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi