Foto: HNK Hajduk

Darko Todorović i Nihad Mujakić napustili Hajduk

Edmir Škorić

HNK Hajduk neće aktivirati opciju otkupa s Umutom Nayirom, Darkom Todorovićem i Nihadom Mujakićem, koji su bili na posudbi u redovima "biliH".

Stoper Nihad Mujakić priključio se Bijelima na pripremama u Turskoj, u januaru 2020. godine iz belgijskog KV Kortrijka, a za Hajduk je odigrao ukupno 30 službenih utakmica.

On se u posljednje vrijeme povezivao sa povratkom na Koševo u redove Sarajeva.

Desni bek i reprezentativac BiH Darko Todorović na Poljud je došao u avgustu 2020. godine iz austrijskog Red Bull Salzburga. Nastupio je u 29 službenih utakmica za Bijele, a pri tom je upisao dvije asistencije.

HNK Hajduk je potvrdio rastanke sa spomenutim igračima i zahvalio im se na svemu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.