Spreman da ide dalje

Jadon Sancho je odlučio

Edmir Škorić

Engleski reprezentativac spreman je da se vrati u Englesku.

Sancho je već dugo na meti engleskih timova, ali je i dalje član Borussije Dortmund, međutim spreman je da napravi transfer u narednom periodu.

Manchester Untied je ranije pregovarao s Borussijom i samim igračem, no tada nije bilo izvodivo da igrač napusti Njemačku, a The Athletic tvrdi da ga je kontaktirao i Chelsea, te da ga Thomas Tuchel želi u svom timu.

Međutim, Sancho je već odlučio da, ako već napusti Borussiju, potpiše za Manchester United.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako postoji velika šansa da Crveni vragovi ovog ljeta potpišu igrača kojeg odavno žele.

Dvadesetjednogodišnji Englez koji će igrati i na Evropskom prvenstvu ove je sezone upisao ukupno 38 nastupa za Milionere i dao je 16 golova uz čak 20 asistencija. Prethodno je u Engleskoj bio član Cityja gdje je i ponikao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.