I dalje slavi titulu prvaka Španije

Hazard davao intervju, a Carrasco uzeo mikrofon i žestoko ga provocirao

Endin Čaušević

Reprezentativci Belgije punom parom se pripremaju za Evropsko prvenstvo koje počinje naredne sedmice.

Belgijanci se spremaju za prijateljsku utakmicu protiv Hrvatske koja je na rasporedu u nedjelju od 20:45 sati na stadionu King Baudouin u Briselu.

Atmosfera u ekipi Belgije je čini se na odličnom nivou, a to je pokazao i video koji je postao hit na društvenim mrežama.

U centru pažnje našli su se Eden Hazard i Yannick Carrasco, a video je nasmijao mnoge.

Naime, Hazard je davao intervju za jednu televiziju, ali onda ga je neočekivano prekinuo Carrasco koji je uzeo mikrofon i počeo pjevati "Campeones, campeones, ole, ole, ole".

Naravno, to je bila provokacija Carrasca koji je postao ove sezone prvak Španije s Atletico Madridom, a iza sebe je ostavio upravo Hazarda koji nastupa u dresu gradskog rivala Real Madrida.

Hazard je na početku bio malo zbunjen i nije baš znao kako da reaguje na ovu provokaciju Carrasca, ali se brzo "dozvao".

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jako dobro, jako dobro. Čestitam ti prijatelju, nevjerovatno", poručio je Hazard svom saigraču iz reprezentacije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.