FOTO - EPA

Norwich želi bh. reprezentativca

Krunić napušta Italiju i seli na Otok?

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić mogao bi u ovom ljetnom prelaznom roku napustiti redove Milana.

Iako sa Milanom ima još dvije godine ugovora, postoji mogućnost da Krunić već ovog ljeta napusti ovaj klub i Seriju A.

Naime, prema pisanju italijanskih medija Krunić se nalazi na vrhu liste želja novog člana Premiershipa, Norwich Cityja.

Ovu informaciju potvrdio je i agent našeg reprezentativca koji je istakao i da Norwich nije jedini klub koji ga je kontaktirao.

"Imamo mnogo ponuda iz Engleske i Njemačke. Također su nas kontaktirali talijanski klubovi. Norwich je pokazao najviše interesa za Krunića", istakao je agent našeg reprezentativca.

Podsjetimo, Krunić je u Milan stigao prije dvije godine. Odigrao je za ovaj slavni klub 56 utakmica, a 20 je počeo od prve minute. Postigao je dva pogotka kojima je dodao četiri asistencije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Italiji je osim za Milan nastupao još za Empoli, a u dosadašnjoj karijeri branio je boje i Sutjeske iz Foče, Borca iz Čačka i Donjeg Srema.

Njegova tržišna vrijednost procijenjuje se na 6 miliona eura, a za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je 21 meč i pritom je postigao dva pogotka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.