Spektakulana svadba

Fudbaler FK Sarajevo stao na ludi kamen

Admin Čaušević

Pauzu između dvije sezone fudbaleri koriste za odmore, a neki slobodno vrijeme iskoriste i da se vjenčaju.

Na ludi kamen odlučio je da stane i jedan od fudbalera FK Sarajevno. Sudbonosno ''da" izrekao je Ivan Jukić.

Jukić je sluteći prema objavama na društvenim mrežama napravio zaista spektakularnu svadbu i to samo za odabrane zvanice.

Ovaj 24-godišnjak se oženio dosadašnjom djevojkom Lucijom Begić te se odličnom organizacijom pobrinuo da mu ovaj dan bude nezaboravan.

Jukić je u minuloj sezoni upisao 30 nastupa i pružao je vrlo solidne partije sa ukpno dva gola i jednom asistencijom uz osvojeni Kup BiH.

Krlini fudbaler je na Koševo stigao prije godinu i pol, ugovor mu je validan do sljedećeg ljeta pa ostaje da se vidi da li će i dalje nositi bordo dres.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.