Bivšeg fudbalera Sarajeva i Veleža zadesila ogromna tragedija!

Šok i nevjerica

Bivšeg fudbalera Sarajeva i Veleža zadesila ogromna tragedija!

A. Čaušević

Velika porodična tragedija zadesila je poznato lice s premijerligaških terena za pasionirane ljubitelje bh. prvenstva. 

Naime, Ajdinu Nuhiću koji je promijenio nekoliko klubova u Premijer ligi su preminuli blizanci, što je potvrdila i njegova supruga Merjem.

Tužnu i srceparajuću vijest Merjem je objavila na društvenoj mreži Instagram.

"Imala sam priliku u životu da prođem kroz najveću blagodat, koju jedna žena može da doživi! Bila sam sretna i zadovoljna svim lijepim i teškim trenucima u mojoj trudnoći! Najljepši, najteži i najduži dani, u kojima sam uživala čak i kad je posljednjih dana bol bila nepodnošljiva. Za svoju djecu! Prije dva dana prijevremeno rodila sam ih zdrave, divna dva bisera moga oka, ali Božijom odredbom živjeli su samo 20 sati. Dali mi nadu i strah…"

"Njihovo srce prestalo je da kuca. Moje Džennetske ptičice preselile su istom trenutku. Danas smo ih ukopali i klanjali dženazu. Molim Allaha da nas sastavi sa njima u Džennetu. Meni će trebati jedan period da se uz svoju porodicu oporavim od svega, psihički i fizički. Molim vas za razumijevanje i da poštujete moje odsustvo i želju da budem sama uz svoju porodicu”, napisala je, između ostalog, Merjem na svom Instagram profilu."

Nuhić koji ima 29 godina je igrao za Sarajevo, Velež, Travnik i Goražde. U Premijer ligi ima 98 nastupa i pet golova.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kurjak
Velika tuga i bol, saučešće porodici.
10 0
Mowzilla
Rahmet im dusama...
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi