Još jedan odlazak sa Koševa

Slobodan Milanović više nije igrač FK Sarajevo

Midhat Šljivak

FK Sarajevo saopštio je danas kako klub napušta 28-godišnji krilni fudbaler Slobodan Milanović.

Ovom fudbaleru ugovor sa Bordo klubom ističe na kraju ovog mjeseca i isti neće biti produžen, te je Milanović slobodan igrač.

"FK Sarajevo želi mnogo sreće i uspjeha Slobodanu u nastavku karijere", saopšteno je iz Bordo kluba.

Krilni fudbaler stigao je na Koševo u ljeto 2019. godine iz ekipe Krupe, a za viceprvaka Bosne i Hercegovine upisao je 35 nastupa i postigao je jedan gol.

Treba svakako istaći da je jednu polusezonu proveo na posudbi u Olimpiku, pa je ove sezone ostvario učinak od jednog gola i četiri asistencije u 24 odigrane utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Milanović je prije Sarajeva i Olimpika igrao za Krupu, Rudar Prijedor, Zvijezdu Gradačac, Modriču i Belgrad.

Podsjetimo, kluba Koševa je saradnju okončao i sa napadačem Harisom Handžićem sa kojim također nije nastavljena saradnja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.