Željezničar ubjedljiv protiv Sarajeva u polufinalu turnira na Grbavici
FOTO: FK Željezničar

Poznati su finalisti

Željezničar ubjedljiv protiv Sarajeva u polufinalu turnira na Grbavici

A. Čaušević

Željezničar je povodom 100 godina postojanja kluba organizator omladinskog turnira za selekcije U15 i U13.

Na turniru koji se održava ovog vikenda učešće je uzelo šest ekipa. Jutros su odigrani polufinalni parovi, dok se finala zakazana za večeras.

U polufinalnim dueliam U15 selekcija Željezničar je bio ubjedljiv protiv Sarajeva sa 3:0, dok je drugi finalista Zrinjski nakon visoke pobjede nad Borcem s 4:0.

U U13 selekciji u finalu će igrati Borac i Zrinjski. Banjalučke nade su s 2:0 pobijedile domaćina, a Plemići su bili bolij od Sarajeva rezultatom 4:0.

Finale U15 selekcije će se igrati na glavnom terenu stadiona Grbavica, a finale U13 selekcije na pomoćnom terenu s prirodnom travom. Obje utakmice počinju u 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Neka djece nek se takmice! Mora se u njih ulagati, dosta je bilo stranih polovnjaka!!!!
16 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije