Prekinuo vezu sa glumicom

Procurile fotografije Lorisa Kariusa u društvu druge žene: "Žao mi je što se stvari raspadaju"

Edmir Škorić

Golman Loris Karius i glumica Sophia Thomalla više nisu par. On sam je objavio da su se rastali.

Kariusa su paparazzi ulovili tokom odmora u Grčkoj sa djevojkom, no to nije bila njegova Sophia, nego neka druga. Nije mu preostalo ništa drugo nego da i javno proglasi kraj veze sa glumicom.

"Jučer su procurile fotografije s odmora na kojima sam viđen s drugom ženom. Nažalost, istina je, Sophia i ja smo odavno rastavljeni. Žao mi je što se stvari sada raspadaju i želio bih da se izvinim zbog toga", napisao je golman.

Na pitanje Njemačke novinske agencije, Thomalla je rekla: "Vidjela sam te slike, naravno. O ovome mogu reći samo jedno: mi smo rastavljeni ljudi".

"Sad može da radi šta god želi, da bude s kim želi, nije više moj dečko", poručila je Sophia.

Ova 31-godišnja glumica ranije se privremeno preselila u Istanbul zbog njihove veze kada je Karius bio na posudbi u Bešiktašu. Golman Liverpoola nedavno je branio na posudbi u Union Berlinu, a nije poznat njegov status za narednu sezonu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.