Komentator tokom prenosa spominjao suprugu Lorisa Kariusa, Sky ga odmah suspendovao

Poželio da ga zagrli prije spavanja

Komentator tokom prenosa spominjao suprugu Lorisa Kariusa, Sky ga odmah suspendovao

Edmir Škorić

Njemački Sky nedavno je zbog neprimjerenog komentara na račun supruge Llorisa Kariusa suspendovao svog komentatora.

Jörg Dahlman je prenosio meč Kupa Njemačke između bundesligaša Union Berlina i drugoligaša Paderborna, a na golu Berlinaca bio je Karius, posuđeni golman iz Liverpoola. Primio je tri gola, a onda je uslijedio komentar Dahlmana.

"Sada u Berlinu može samo da sjedi na klupi. Ima sreću što se kod kuće može maziti sa svojom Sophijom Tomallom (31), ali i ja bih sjedio na klupi da mogu prije spavanja zagrliti Sofiju", poručio je Dahlman.

Dahlman je suspendovan od strane Skyja, a cijelu priču je komentarisala i sama manekenka.

"Svako želi malo ljubavi za Božić, Jerg takođe. Ali ljudi, ovde se radi o nogometu a ne o dečjim sr**ima. Nisam uopšte primjetila. Union je bio tako blizu. To me je mnogo više nerviralo", poručila je Sofia.

Karius se "proslavio" brojnim grešaka na golu Liverpoola, a sa Sophijom je braku dvije godine.

Top Komentari

garba
Skorica bi onda trebalo suspendovati jednom sedmicno, na 5/6 dana
9 0
SadioZ
Da ga zagrli?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi