Napokon našao mir: Karius uhvaćen sa jednom od najljepših žena svijeta

Prava seks bomba

Napokon našao mir: Karius uhvaćen sa jednom od najljepših žena svijeta

Za Lorisa Kariusa protekla 2018. godina i neće ostati u najboljem sjećanju. Iako je s Liverpoolom nastupio u finalu Lige šampiona, ovaj njemački čuvar mreže je upravo te noći napravio grešku zbog koje je postao predmet ismijavanja, a nedugo nakon toga su mu pokazana i izlazna vrata Anfielda.

Karius je potom mir pronašao u turskom Bešiktašu, a pokazao je i kako je vrlo uspješan na jednom drugom, sasvim nevezanom polju za nogomet - ljubavi. S obzirom da je pauza uveliko u toku, Karius je odlučio otputovati u Miami i to zajedno sa Sophijom Thomallom koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta. Ustalom, tako ju je proglasio je FHM magazin 2010. godine.

Paparaci su njih dvoje uhvatili zajedno i na plaži, ali i kako razmjenjuju nježnosti u hotelskom bazenu, što dovoljno govori da se ovaj golman napokon smirio i stavio tačku na sve špekulacije o burnom ljubavnom životu koje su kružile u posljednja dva mjeseca.

Sophia je inače bivša djevojka engleske rock zvijezde Gavina Rochdalea, s kojim je prekinula krajem novembra, možda baš zbog Kariusa.

Top Komentari

Babo
Da je toliko lijepa-vala i nije
32 5
MirzaBarucic
Pa u mom komsiluku ima ljepsih djevojaka od ove, i to bez sminke.
22 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi