Ispunio svoje obećanje

Navijač istetovirao Messijev lik na cijelim leđima, a onda ga Argentinac šokirao ispred hotela

Endin Čaušević

Jedan od fanova Lionela Messija našao se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što je pokazao da na leđima ima veliku tetovažu igrača Barcelone.

Naime, ovaj Brazilac našao se u centru pažnje prije nekoliko dana pred utakmicu između Argentine i Urugvaja u okviru Copa Americe.

On je davao intervju za jednu od televizija i bio je u dresu Messija. Međutim, potom je odučio svima pokazati koliki je fan Argentinca.

Ovaj navijač je se nakon toga okrenuo i skinuo dres kako bi svi na leđima vidjeli da ima ogromnu Messijevu tetovažu.

Priča o ovom navijaču došla je i do Messija koji je vidio ovaj snimak na društvenim mrežama i odlučio je ostaviti svoj kometar.

Messi je poručio da bi volio upoznati ovog navijača i potpisati se ispod ove tetovaže, ali niko nije ni slutio da će se to desiti samo dan kasnije.

Naime, ovaj navijač pojavio se ispred hotela reprezentacije Argentine i Messi je odlučio da ispuni svoje obećanje. Argentinski fudbaler je izašao ispred i zaista se potpisao na leđa ovog navijača što je mnoge oduševilo.

Ovaj navijač imao je priliku da se upozna sa svojim idolom, te je iskoristio priliku za fotografiju o kojoj će sigurno pričati i svojim unucima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.