Bila bi to prava bomba

Ramos pri odlasku bivšim saigračima otkrio novi klub?

Samir Mlaćo
Sergio Ramos se nakon 16 godina oprostio od Real Madrida.

Ramos je u kraljevski klub stigao na ljeto 2005. godine iz Seville i pokazao se kao odlično pojačanje. Prethodnih 16 godina je bio standarcni član Reala, te se očekivalo da će u ovom klubu završiti svoju karijeru.

Međutim, prije nekoliko dana Ramos je održao press konferenciju na kojoj se oprostio od Real Madrida i potvrdio je da će nakon 16 godina napustiti Santiago Bernabeu.

Ovaj 35-godišnji fudbaler će sigurno bez problema naći novi angažman jer je već dobio nekoliko ponuda za nastavak karijere, a povezuje se sa velikim brojem klubova.

Jedan od njih j bogati PSG.

Francuski mediji tvrde da je Ramos pojedinim saigračima pri odlasku otkrio novi klub, a upravo se rado o Parižanima.

Tvrde da su pregovori započeli i da se lako može desiti da Ramosa od naredne sezone gledamo u Ligi 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sergio Ramos je prošle sezone odigrao 21 utakmici u svim takmičenjima. U njima je dao četiri gola i zabilježio jednu asistenciju.

Podsjetimo da Ramosa nije pozvao selektor Španije Luis Enrique za Evropsko prvenstvo, pa će dobiti priliku za dodatni odmor, ali i dovoljno vremena da pronađe novu sredinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.