Real pojačanje pronašao u Romi?
FOTO - EPA

Ibanez seli u Madrid?

Real pojačanje pronašao u Romi?

A. Beganović

Brazilski odbrambeni fudbaler, Roger Ibanez, mogao bi ovo ljeto napustiti Romu.

Naime, prema pisanju inostranih medija za ovog 22-godišnjeg stopera zainteresiran je madridski Real.

Navodno, Ibaneza iz Reala prate već duže vrijeme i u narednim danima bi trebali uspostaviti kontakt sa igračem, ali i sa Romom za koju je ugovorom vezan do 2025. godine.

Tržišna vrijednog Ibaneza procjenjuje se na oko 25 miliona eura, no u ovom trenutku nema informacija koliko će Real ponudi rimskom klubu za otkup ugovora.

U prošloj sezoni za Romu je odigrao ukupno 40 utakmica u svim takmičenjima, postigao je dva pogotka kojima je dodao isti broj asistencija.

U Italiju je stigao početkom 2019. godine, ali ne u Romu. Prvi klub na Apeninima bila mu je Atalanta koja ga je kupila od Fluminensea.

Oglasi

Bale ostaje u Realu?

Mnogo se španski mediji bave i sudbinom Garetha Balea, a čini se po njegovim izjavama da je odlučio ostati u Realu i boriti se za mjesto u timu.

Zadovoljan je Bale i zbog dolaska na klupu italijanskog stručnjaka Carla Ancelottija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mogu samo reći da sam imao odličan odnos s njim. Sjajan je trener i učinit će sjajne stvari za Real Madrid", rekao je Bale.

Njegova izjava protumačena je kao potvrda ostanka u Realu, posebno sada kada pruža dobre igre na Euru.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Normalno da nema informacija koliko će Real ponuditi novca za njega kad niko normalan ne piše o tome nego vi?! Svi pišu da Real želi Pau Torresa, Julesa Koundea ili Laportea, samo vi spominjete ovog kako se već zove.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi