Zna se ko najbolje posluje na Balkanu

Dinamo odbio višemilionsku ponudu za Majera jer smatraju da vrijedi više

S. Grebović

Nakon fenomenalne prošle sezone i ovog će ljeta Dinamo biti u mogućnosti da prodaje svoje ponajbolje igrače za visoke cifre.

Bruno Petković, Luka Ivanušec, Mislav Oršić i Dominik Livaković su na Europskom prvenstvu sa reprezentacijom Hrvatske gdje će biti još bliže pogledu svjetskih skauta.

Osim njih, veliki interes postoji i za Lovru Majera iza kojeg je najbolja sezona u karijeri. Omaleni 23-godišnji veznjak je minule sezone postigao 14 golova i upisao 21 asisteciju.

Neki izvori kako Dinamo neće pristati na cifru manju od 15 miliona eura za njega, a navodno su Modri već odbili ponudu od 12 miliona eura od Marseillea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Milan nije siguran može li toliko dati s obzirom na to da osim Majera želi i Lilleovog Jonathana Ikonea koji bi mogao koštati i preko 30 "milki".

Navodno, u utrci za njegov potpis našao se još jedan klub, a riječ je o Eintrachtu iz Frankfurta

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.