Dinamo dogovorio transfer od kojeg će zaraditi ogroman novac

Majer ide u Marseille?

Dinamo dogovorio transfer od kojeg će zaraditi ogroman novac

E. Čaušević

Zagrebački Dinamo je prethodnih godina pokazao da su majstori što se tiče prodaje fudbalera.

Dinamo je zaradio ogroman novac od prodaje fudbalera, te su pravi primjer za ostale klubove iz regiona kako se taj posao treba raditi.

Modri su i ovih dana u centru pažnje jer postoji velika šansa da će prodati Lovru Majera za kojeg je veliki interes pokazao Marseille.

Marseille je ponudio čak 12 miliona eura za fudbalera Dinama i kako stvari stoje Majer će svoju karijeru nastaviti u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Pored 12 miliona eura Dinamo će dobiti i četiri miliona eura bonusa, te postotak od narednog transfera. Majer ima ugovor do ljeta 2026. godine.

Ovaj 23-godišnji veznjak je odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima u dosadašnjoj sezoni, te je postigao pet golova i upisao osam asistencija.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Novi Luka Modrić
2 1
user1604593678
12 miliona cijela BH liga nije zaradila u zadnjih 5-6 god.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi