Rossonerima trebaju novi igrači

Milan na jednom mjestu pronašao tri sjajna pojačanja, ali čeka se da Marina kaže 'da'

Edmir Škorić

AC Milan ima namjeru da dovede nekoliko dobrih igrača, a trenutno je u pregovorima s Chelseajem.

Rossoneri su blizu da dogovore dolazak Oliviera Girouda i navodno je posao jako blizu realizacije, no osim francuskog napadača, Rossoneri namjeravaju iz Londona kupiti još dvojicu igrača.

Radi se o krilnom igraču Hakimu Ziyechu i veznjaku Tiemoueu Bakayoku. Milan će raditi na njihovim dolascima, a ostaje da se vidi hoće li uspjeti u tome i da li će se raditi o posudbama ili kupovini.

Milan i Chelsea su ranije dosta trgovali, a nedavno je italijanski klub otkupio od Plavaca ugovor sjajnog stopera Tomorija.

Marina Granovskaia zadužena je za sve transfere u Chelseaju i ona će pregovarati s Milanom. Čeka se njeno zeleno svjetlo za realizaciju navedenih transfera i u Milanu vjeruju da će uspjeti u tome.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.