Zvanično: Calhanoglu izazvao tektonske poremećaje potpisom za Inter!
Foto: Internazionale

Neočekivan potez turskog igrača

Zvanično: Calhanoglu izazvao tektonske poremećaje potpisom za Inter! · Zvanično

S. Grebović

Špekulacija koja se prethodnih dana pojavila u medijima sada je i postala realnost, Hakan Calhanoglu je novi igrač Intera!

Reprezentativac Turske napravio je pravi zemljotres jer je dres Milana zamijenio Interovim, što je u Italiji neoprostivo!

Turski veznjak potpisao je trogodišnji ugovor sa novim-starim prvakom Italije, gdje će inkasirati 5.000.000 eura po sezoni, plus još milion u bonusima.

Upravo je to plata koju je Calhanoglu tražio od Milana tokom višemjesečnih pregovora što je duplo više novca od onoga što je zarađivao do tada.

Uprava Rossonera nije bila u mogućnosti da mu ispuni želju i nudio je samo milion eura više bez bonusa, što njemu i njegovim agentima nije bilo dovoljno zbog čega su se okrenuli drugim opcijama.

Inter ga je prije par minuta predstavio na zvaničnim stranicama kluba, a nema sumnje da će ga navijači Milana dočekati "na nož" kada sa svojim novim klubom bude igrao gradski derbi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Nakon sto je conte otisao, inter mi se bas zgadio. Zgadio iz razloga sto su finansijski nula i unistise klub. Volim serie a i taman smo dobili jakog protivnika i sve pade kao kula od karata. Milan mi drag bio, rjesili se onog dolarume... Kad ono ... Zamjenise se uloge, inter dovede brata hakana, a milan posta raspali klub. Sad mi je milan gadan, hakana ne mogu nadomjestiti, Pioliu bi bilo najbolje da raskine ugovor. Ovaj milan nema apsolutno nikakve šanse da zavrsi u top 4, a u ls ce da ga nabiju. Eh Maldini, Maldini, u zivotu nisam vidio goreg sportskog direktora.
2 13
Ajdin23432
Pojačanje za Milan
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi