Zeničani će krajem narednog mjeseca održati redovnu sjednicu Skupštine kluba

Narednog mjeseca u BNP-u

Zakazana redovna sjednica Skupštine NK Čelik

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometni klub Čelik Zenica obavještava svoje članove i širu javnost da će redovna sjednica Skupštine NK Čelik Zenica biti održana u petak, 23.07.2021. godine s početkom u 18:00 sati u sali Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

Zeničani će naredne sezone igrati u Drugoj ligi FBiH, grupa "Centar", a rukovodstvo kluba svakodnevno radi na stabilizaciji i vraćanju NK Čelik na staze stare slave.

Na dnevnom redu će biti nekolicina zanimljivih tačaka poput razmatranje i usvajanje ostavki članova Nadzornog odbora, Prijedlog izmjene i dopuna Statuta, izvještaj Upravnog odbora, izvještaj Nadzornog odbora kluba, te razmatranje i usvajanje Deklaracije o razvojnim ciljevima.

Pravo učešća na Skupštini imaju svi punoljetni članovi s pravom glasa koji su se učlanili do 30.06.2021. godine.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Iz kluba pozivaju sve članove s pravom glasa da se odazovu na poziv na redovnu sjednicu Skupštine u što većem broju obzirom da je za raspravu o neophodnim statutarnim promjenama koje će olakšati rad Upravnom odboru i menadžmentu kluba (primarno – promjena pečata) potreban kvorum od 100 članova s pravom glasa.

Upute za prijavu na učešće na skupštini, kao i svi potrebni materijali će biti blagovremeno distribuirani članovima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.