Organizacioni odbor turnira vrijedno radi

Memorijal "Galib Mujičić" u Vitezu: Poznati svi učesnici

Samir Mlaćo
Ovogodišnji Memorijalni turnir „Galib Mujičić“ u Vitezu biće održan 24. i 25.07.

Organizatori turnira već odavno rade kako bi sve proteklo u najboljem redu, a poznato je i koji klubovi će učestvovati na turniru.

Radi se o dva federalna prvoligaša i dva federalna drugoligaša.

Učešće su tako potvrdili NK Vis Simm Bau i FK Rudar Kakanj, te novi član Druge lige Centar NK Čelik te član Druge lige Zapad FK Vitez, ujedno organizator turnira.

Dobra stvar je što će biti dozvoljeno i prisustvo publike na stadionu u Vitezu, a nema sumnje da nas očekuju zanimljivi mečevi.

Prošlogodišnji turnir osvojio je NK Vis Simm Bau koji je remizirao sa Rudarom u finalu (0:0), a zatim slavio boljim izvođenjem produžetaka.

U susretu za treće mjesto FK Vitez je deklasirao bugojansku Iskru sa čak 5:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Memorijal Galib Mujičić jedan je najstarijih u našoj zemlji, te organizatori zaista zaslužuje sve pohvale. I u teškim vremenima nisu dozvolili da se prekine igranje istog, a tako je bilo i prošle godine kada je koronavirus zaustavio gotovo sve, pa i nogomet u našoj zemlji.

Nadati se da će to prepoznati i sponzori te na taj način pružiti podršku, odnosno pomoći samim organizatorima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.