Posljednje zbogom

Lazio se oprostio od Senada Lulića

Edmir Škorić

Bivši bosanskohercegovački reprezentativac više nije član rimskog kluba.

Lulić se jučer pismom na društvenim mrežama oprostio od Lazija u kojem je boravio deset godina.

"Dragi lazijali vrijeme je da se oprostimo nakon 10 prekrasnih godina i 371 utakmica. Nakon mnogih uspjeha i lijepih trenutaka napustit ću Lazio. Nisu svi snovi beskrajni i ne ovise o našim željama. Nada i volja ponekad sami nisu dovoljni. Ostavićemo mnogo dragoh ljudi koje sam upoznao u ovih 10 godina. Zahvaljujem se Laziju i Lotitu na ukazanoj prilici. Posebno hvala svim fanovima Lazija, znajte da ću vas zauvijek biti jedan od vas. Zauvijek Vaš Senad".

U Lazio je stigao iz švicarskog Young Boysa još u ljeto 2011. godine, a danas je i zvanično istekao njegov posljednji ugovor na Olimpicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za nebesko-plave je odigrao 282 utakmice u Seriji A i preko 70 evropskih mečeva. Dva puta je osvajao Kup Italije, u sezoni 2012/13 i 2018/19, a u prvom finalu protiv Rome bio je i strijelac.

U Laziju su danas objavili video u kojem s posvetom Luliću i u čast desetogodišnje saradnje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.