FOTO:EPA

Uzbudljivo ljeto u redovima Redsa

Klopp može nabaciti lagani osmijeh: Tri potpisa na Anfieldu do kraja sedmice

Haris Zilić

Aktivno je ovo ljeto na Anfieldu, a prema pisanjima ostvrskih medija do kraja sedmice očekuju se tri potpisa.

Nove ugovore sa Liverpoolom trebali bi potpisati Divock Origi, Alex Chambrlain i Xherdan Shaqiri.

Klub je napustio Ozan Kabak, prije njega i Georgino Wijnaldum, a uskoro bi trebali finalizirati transfer veznjaka Porta, Otavia, koji iza sebe ima briljantnu sezonu.

Liverpool je ranije završio sve sa Ibrahimom Konateom, a na Anfieldu najavljuju i jedan spektakularan transfer ovo ljeto. Ostvrski mediji su to odmah povezali sa mogućim dolaskom Kylane Mbappea.

Bit će sigurno joč "čišćenja" u svlačionici Redsa ovo ljeto, a nova sezona Premiershipa starta sredinom augusta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jurgen Klopp ima još neke igrače na radaru, posebno iz Bundeslige. Marcel Sabitzer je velika želja njemačkog stručnjaka i radi sve kako bi i taj transfer realizovao.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Liverpool izgledati naredne sezone, a nema sumnje da će na Anfieldu ljeto biti veoma uzbudljivo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.