Stiže veznjak na Anfield: Liverpool će naredne sezone imati paklenu ekipu
FOTO: EPA

Krenuli su i po Mbappea

Stiže veznjak na Anfield: Liverpool će naredne sezone imati paklenu ekipu

Haris Zilić

Prema pisanjima protugalskih i engleskih medija Liverpool bi u narednih 48 sati trebao finalizirati odličan transfer.

Naime, Redsi su spremili 50 miliona eura za veznjaka Porta, Brazilca Otavia (26), koji bi došao kao zamjena za Georgina Wijnalduma.

Otavio iza sebe ima sjajnu sezonu u Portu gdje je odigrao ukupno 42 utkamice u svim takmičenjima, postigao pet golova i upisao 12 asistencija.

U Porto je stigao kao veliki talenat 2016. godine iz Vitorie Guimaraes. Odigrao je i pet utakmica za omladinske selekcije Brazila, za seniorski tim još nije debitovao.

Pored Otavia, Liverpool je krenuo u lov na Kylanea Mbappea, kao i Leipzigovog Marcela Sabiitzera, tako bi bi sastav Redsa anredne sezone trebao izgledati pakleno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mogući sastav Liveproola naredne sezone: Allison, Van Dijk, Konate, Trent, Robertson, Sabitzer, Otavio, Thiago, Mane, Salah, Mbappe.

Neizvjesna je sudbina nekoliko fudbalera na Anfieldu pa će biti zanimljivi i izlazni transferi u timu Jurgena Kloppa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Za ove što pišu nemoguća misija, zbog čega to ne bi mogao Mbappe završiti u Liverpoolu, zbo čega??
2 5
user1604593678
Mbappe u Liverpoolu dajte molim vas ne brukajte se,stekli ste neku reputaciju ovog sajta ali sve se vise provaljujete. Produzio je novi ugovor sa Psg i da bi ga i Liverpool doveo morao bi iskesirat najmanje 200 milki sto je nemoguca misija za njih.
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi