Bio je velika nada bh. nogometa

Travančić opet promijenio klub

Samir Mlaćo
Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Anid Travančić ponovo je promijenio klub.

Travančić je napustio NK Vis Simm Bau i vratio se u NK Usora, člana Druge lige Centar.

Svojevremeno je Travančić bio velika nada bh. nogometa, nastupao je i za mlade selekcije Hajduka i Zagreba, te za prvi tim Čelika, Sarajeva, TOŠK-a, Novog Pazara, Radničkog iz Niša, ali nije opravdao očekivanja.

Nesportski život je uništio veliki talenat i na kraju je došlo do toga da skoro svaki prelazni rok mijenja sredinu.

Početkom prošle polusezone skrasio se u ambicioznom prvoligašu NK Vis Simm Bau, no upisao je deset nastupa uz nešto manje od 500 provedenih minuta na terenu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Sada se vraća u Usoru što je ovaj klub i potvrdio.

“Anid Travančić - novi/stari igrač našega kluba. Nakon polusezone provedene u NK VIS SIMM BAU vraća se u Usoru. Anid je odlučio da ponovno dođe u naš klub jer kako kaže tu se najbolje osjeća i jako je dobra atmosfera u klubu. Dobrodošao Trava nazad“, stoji u objavi NK Usora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.