Memorijal "Galib Mujičić" u Vitezu: Poznati svi učesnici

Organizacioni odbor turnira vrijedno radi

Memorijal "Galib Mujičić" u Vitezu: Poznati svi učesnici

S. Mlaćo
Ovogodišnji Memorijalni turnir „Galib Mujičić“ u Vitezu biće održan 24. i 25.07.

Organizatori turnira već odavno rade kako bi sve proteklo u najboljem redu, a poznato je i koji klubovi će učestvovati na turniru.

Radi se o dva federalna prvoligaša i dva federalna drugoligaša.

Učešće su tako potvrdili NK Vis Simm Bau i FK Rudar Kakanj, te novi član Druge lige Centar NK Čelik te član Druge lige Zapad FK Vitez, ujedno organizator turnira.

Dobra stvar je što će biti dozvoljeno i prisustvo publike na stadionu u Vitezu, a nema sumnje da nas očekuju zanimljivi mečevi.

Prošlogodišnji turnir osvojio je NK Vis Simm Bau koji je remizirao sa Rudarom u finalu (0:0), a zatim slavio boljim izvođenjem produžetaka.

U susretu za treće mjesto FK Vitez je deklasirao bugojansku Iskru sa čak 5:0.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Memorijal Galib Mujičić jedan je najstarijih u našoj zemlji, te organizatori zaista zaslužuje sve pohvale. I u teškim vremenima nisu dozvolili da se prekine igranje istog, a tako je bilo i prošle godine kada je koronavirus zaustavio gotovo sve, pa i nogomet u našoj zemlji.

Nadati se da će to prepoznati i sponzori te na taj način pružiti podršku, odnosno pomoći samim organizatorima.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ElvirBolic
"Nakon boljeg izvodjenja produzetaka..."zemljo otvori se...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi