Ide u Stoke City

Mario Vrančić ima novi klub u Engleskoj: Predstavit će ga u ponedjeljak

Edmir Škorić

Povremeni reprezentativac BiH Mario Vrančić ostaje u Engleskoj, ali napustio je Norwich.

Norwich je dominantno prošle sezone izborio povratak u Premier ligu, no na premierligaškim terenima nećemo gledati Marija Vrančića, nekadašnjeg reprezentativca BiH koji se i dalje nada pozivima u nacionalnu vrstu.

Vrančić će i naredne sezone igrati u Championshipu, ali u dresu Stoke Cityja, za koji je nekada branio bh. golman Asmir Begović.

On će biti treće pojačanje Stokea za novu sezonu, a zvanično će biti predstavljen u ponedjeljak nakon što obavi ljekarske preglede.

32-godišnji veznjak je prije Norwicha godinama igrao u Njemačkoj za Darmstadt, Paderbnorn, druge timove Borussije Dortmund, Mainza...

Upisao je ranije šest nastupa u dresu A reprezentacije BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.