Pozdravili ih na putu prema stadionu

Lešinari iznenadili igrače Borca

Edmir Škorić

Igrači banjalučkog Borca od 19 sati igraju meč 1. pretkola Lige prvaka protiv Cluja u Rumuniji.

Borac je prethodnih sedmica radio punom parom kako bi se ekipa što bolje pripremila za novu sezonu, a igrači nisu imali previše vremena za odmor nakon minule sezone.

Čeka ih prva zvanična i vjerovatno i najteža utakmica u sezoni koja slijedi. Cluj je favorit u dvomeču s Borcem, ali bh. prvak ima svoju računicu i uradiće sve da napravi senzaciju.

Bit će važna i večerašnja utakmica, svjesni su toga navijači Borca, pa
je jedna grupa prešla veliki broj kilometara kako bi večeras bila uz svoje ljubimce.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prije polaska na stadion, ispred hotela je igrače Borca zatekla grupa navijača koji su ih pjesmom ohrabrili i poželjeli im sreću večeras, a ostaje da vidimo mogu li se Stojan Vranješ i društvo adekvatno odužiti igrom na terenu i rezultatom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.