Obezbijeđen TV prenos utakmice Cluj - Borac

Dobra vijest za Banjalučane

Obezbijeđen TV prenos utakmice Cluj - Borac

E. Škorić

Bosanskohercegovački prvak Borac iz Banjaluke sutra će krenuti svoj evropski put.

U prvom kolu kvalifikacija za Ligu prvak Borac će igrati protiv favorizovanog rumunskog Cluja, a prvi duel naš predstavnik igra na gostovanju.

Danas od 19 sati zakazan je zvanični trening Borca, u istom terminu kada će početi i sutrašnji meč na stadionu Constantin Radulescu.

Ono što mnoge raduje, naročito navijače Borca, utakmicu će sutra prenositi Arena sport.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uzvratni susret ove dvije ekipe odigrat će 13. jula od 20 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci. Pobjednik dvomeča u drugom kolu će se sastati sa boljim iz duela luksemburške Fole Eeš i Lincoln Red Impsa sa Gibraltara.

U slučaju da Borac i ispadne, nastaviće u Konferencijskoj ligi, a tamo bi igrao protiv poraženog iz dvomeča Žalgiris - Linfield.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

KviskoKvesic
Jedva cekam kad ce sutra 20h pa da gledam šampionski tim koji je i zasluzio a ne ko Sarajevo i Vehlez politicki i uz pomoc covida.
3 19
HUNTER
Jel Porn hub prenosi?
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi