UEFA misli na sve

Eriksen dobio specijalan poziv, stiže na finale?!

Edmir Škorić

UEFA je odlučila da uputi specijalnu pozivnicu danskom reprezentativcu Christianu Eriksenu.

Eriksen je imao srčani udar u prvoj utakmici Danske na Euru protiv Finske, ali je brzom intervencijom medicinskog tima spašen njegov život.

Poslije svega, Eriksen je dobro i trenutno se kod kuće oporavlja, a UEFA želi da veznjak Intera sa suprugom i sa medicinskim radnicima koji su ga spasili dođe na Wembley na finale Evropskog prvenstva.

Finale se igra u nedjelju na kultnom stadionu, a tamo bi mogla da bude i Erkseinova Danska.

Danci sutra navečer igraju meč polufinala protiv Engleske, također na Wemlbeyju, a na istom se stadionu upravo igra meč Italije i Španije.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Inače, nedavno se prvi put pojavila fotografija Eriksena u javnosti nakon nemilih scena i on je izgledao zaista dobro, namsijano i pozitivno. 

Takođe, Eriksen je pratio Dance putem TV-a, a nakon svake utakmice bi poslao grupnu poruku za svoje saigrače, koji su ga oduševili plasmanom u polufinale.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.