Eriksen saigračima poslao poruku nakon plasmana u polufinale

Sretan zbog svojih drugova

Eriksen saigračima poslao poruku nakon plasmana u polufinale

E. Škorić

Prema izvještaju La Gazzetta dello Sport, Christian Eriksen poslao je Whatsapp poruku svojim saigračima nakon pobjede protiv Češke.

Danci su jučer pobijedili Češku s 2:1 i igrat će u polufinalu Eura protiv Engleske. Eriksen, koji je doživio srčani udar već u prvoj utakmici EP-a, nakon čega mu je ugrađen defibrilator, sada se osjeća dobro i prati iz svog doma utakmice svoje reprezentacije.

Nakon pobjede nad Česima, veznjak Intera putem Whatsappa je poslao poruku za svoje saigače.

"Ponosan sam na vas", napisao je Eriksen, čestitavši momcima na još jednoj briljantnoj partiji, pritom im poručivši da mogu otići do kraja.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

“Magično je. Prvo što sam pokazao dječacima kad smo se upoznali bila je slika Wembleya, kada smo bili tamo na jesen", rekao je je selektor Danske Kasper Hjulmand za UEFA.com.

“Rekao sam da ćemo se vratiti. Bilo je to kao da smo igrali na danskom stadionu jer su nas navijači došli podržati u Bakuu. Duboko smo im zahvalni. Imali smo cilj prije odlaska na ovaj turnir, a to je povratak na Wembley", dodao je stoper Milana i kapiten Danske Simon Kjaer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi