Posljednja provjera

Majstorija Durakovića obilježila meč Igmana i Željezničara u Konjicu

Edmir Škorić

U posljednjoj provjeri pred početak nove sezone, FK Željezničar je odigrao 1:1 s domaćim Igmanom u Konjicu,.

Željezničar s trenerom Tomislavom Ivkovićem vrši posljednje provjere pred početak sezone 2021/22 i duel s Borcem na Grbavici u prvom kolu.

S obzirom na velike promjene u igračkom kadru, nije Ivkoviću i njegovom stručnom štabu nimalo lako, pa ostaje da se vidi da li je nakon ovog gostovanja donekle sklopio prvih jedanaest.

Današnji meč u Konjicu Plavi su počeli u sastavu: Naš tim igra u sastavu: Muftić - Musić, Kosorić, Jahić, Osmanović - Duraković, Mehić - Gasal, Bojo, Stjepanović - Zdunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Upravo je Zdunić, koji je došao na posudbu iz Lokomotive, imao dobru šansu u prvih 25 minuta. Osim njega, šansu je imao i Stjepanović, ali mreža Igmana se nije tresla do kraja prvog dijela. Ni domaći nisu uspjeli do gola.

U nastavku nekoliko promjena u timu Željezničara, koji je uspio da povede nakon sjajnog gola talentovanog Durakovića iz slobodnog udarca, ali je samo minutu nakon toga Graho pogodio za konačnih 1:1.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.